perjantai 6. maaliskuuta 2009

Vanha koirakin oppii uutta vai........................

Tervehdys täältä savosta! Niinhän tässä kävi, että vanha ihminenkin opettelee uutta, nimittäin blogin pitoa. Kiitos Tuukkasen Merville, joka auttoi asiaa.

Tarkoituksenani on kertoa silloin tällöin Pelan, Gabrielin, Iitan ja Aickon kuulumisia.

Tänään onkin mainio päivä aloittaa jotain uutta. B-Pentueeni täyttää 10 vuotta. Onnittelut vielä tätäkin kautta!

Toinen tämän upean aurinkoisen talvipäivän asioista on, että Pelamamma on alkanut suunnitella pentujen ulospukkaamista. Pientä puhinaa on ollut jo muutaman tunnin ajan ja kovasti pikkuäippä petaa. Ei kelpaa meikeläisen petaukset sitten millään. Tällä hetkellä mamma petailee minun sänkyäni. Musta nökönenä vain näkyy petauspatjan alta.

Pelan Gabrielpoika odottaa innolla pääsyä isonveljen rooliin. Pikkujätkä on selvästi sitä mieltä, että osallistuu synnytykseen. Saa nähdä mitä mieltä äiti on pojan suunnitelmista...........pyörtyy vielä pentulaatikon laidalle jäppinen.

Näitä pentuja odotankin mielenkiinnolla. Isänähän on Vahvisten Ryti, joka on oman Aickomussukkani poika. On hauskaa nähdä minkänäköisiä pikkuisia on tulossa. Jännittää myös kuinka monta vauvelia tulee, sillä mamman masu on kohtuullisen ison kokoinen.Nämähän ovat Pelan toiset pennut. Viimeksi oli seitsemän lapsukaista, mutta nyt minusta tuo masu kyllä antaa viitteitä....................no se jää nähtäväksi.
On se veikeätä, että nämä synnytykset usein osuvat viikonlopulle ja yön seutuun. Mikkelissähän on vain yksi kaupungin eläinlääkäri päivystämässä. Hänellä on todella erittäin laaja päivystysalue ja koska näin maaseudulla vaikkakin kaupungissa asumme, niin nuo tuotantoeläimet jotenkin aina kiilaavat kärkeen. No pitänee toivoa että kaikki menisi tälläkin kerralla hyvin ja syntyisi terveitä ja reippaita pikkuländereitä. Enkä tietty olisi yhtään pahoillani vaikka olisivat vielä kivan näköisiäkin.

Nyt rupean hiukan katsoman, että kaikki synnytyksessä tarvittava on esillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti