lauantai 28. maaliskuuta 2009

NÄIN SE AIKA KULKEE.................

Uni yllättää
Arvoitus olenko taas raskaana vai onko Annemamma tuputtanut ruo-
kaa?????????????????


Mervi Sidukan syöttöpuuhissa


Lyyli päivätorkuilla masu pulleana


Tänään juhlistimme pentujen synttäreitä. Kolme viikkoa täynnä!!!!!!!!!!!!
Viikko mennyt taas kuin siivillä pienten elämää seuratessa.
Laatikon ulkopuoleinen elämä on kovasti alkanut kiinnostamaan lapsosia. Selkeästi isältä perittyjä agilitytaitoja on kokeiltu monin eri menetelmin. Lopputulos on sama tavalla kuin tavalla. Suuri on maailma pesästä katsottuna.
Tänään olikin upea menu tiedossa noin synttäreiden kunniaksi. Alkupaloina matolääke joka mukisematta meni masuun asti. pääruokana kauravelli, jota kuluikin melkoinen määrä ja joka heti hienosti syötiin kiposta harvinaisen siististi. Illalla kun rupeaa huikoomaan , niin onkin tarjolla tuoretta paistinjauhelijaa. Pitänee kohta hommata pari sääriluuta purtavaksi, niin ovat reippaita pikkuisia.
Tuukkasen Mervi kävi tiistaina tutustumassa pesueeseen ja autteli syöttöhommissa niin hyvin, että Lyylinkin paino seuraavana päivänä oli noussut hurjat 90 grammaa muista puhumattakaan. Taisi Lyylineiti sulattaa Mervin sydämen noinniinkuin muutenkin. Piti tarkistaa että kaikki pennut olivat tallessa kun mervi malttoi kotiin lähteä.
Tänään piipahtivat Jukka ja Malla sekä Helsingistä Viivi pikkuneiti Viljan kanssa, joka tottuneesti nosteli pentuja syliinsä.
Etukäteen jännitin, miten Pelamamma Viivin ja Viljan vastaanottaa, mutta kaikki meni kivasti ja olin ihan ylpeä niin mammasta kuin pojastaan Gabrielista. Ensi viikolla alkaakin käymään vieraampaa porukkaa lapsia katsastamassa.
Nyt lähden kokeilemaan mitä mieltä ollaan jauhelihasta.........................................

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti