tiistai 19. toukokuuta 2009

NÄIN TYHJENEE KOTIPESÄ.............

Poko ( Demians Hurmuri ) lähtötunnelmissa

Laitisen perhe Mäntsälästa ja Elmo ( Demians Hampus )


Laura Hänninen ja Jukka Koivusalo nappasivat matkaansa Lyylin ( Demians Harmonia ). Kotipaikka lapsosella sijaitsee Ristiinassa Mikkelin lähettyvilläViivi, Jani ja pikkuneiti Vilja Snellman ja Poko ( Demians Hurmuri ) Kuvassa myös pentueen isoäiti Bingo. Perhehän asustelee Helsingissä.
Eilen oman kotinsa löysi Mikkelistä Kiurun perheestä pieni Hevipoika ( Demians Hevel ). Kuvasta puuttuu perheen pikkuprinsessa ja vanhin pojista

Monen länderin ja leonbergerin laumaan Forstenin Kipan ja Maken luokse lähti pikkupela ( Demians Helinda), joka tästälähtien toivottavasti tottelee nimeä Hedda. Neitosen voi bongata Nummelassa, jossa se kohta kaitsee Kujeen tulevia pentuja


Pieksämäelle muutti Mervin ja Kimmon sekä isosiskonsa Milan luokse pippurinen pikkupirpana
( Demians Hermione ), jota Nemiksi kutsutaanSavonlinnaan saatiin uusi länderikoti Kärkkäisten peerheestä Huukolle ( Demians Hardo). Perheen kissa odotteli kotona uutta tulokasta.
Parolaan matkasi Nemo ( Demians Henzo ). Mäkelän perhe lisääntyi siis yhdellä pojalla taas.


Auli Nuuttila vei Tanskasta hakemani Siruländerin seuraksi Hetatyttösen ( Demians Hedda ). Kolmikkoon saatat törmätä Imatralla, jossa auli asustelee poikansa kanssa


Tässä Kukkosen perheen tytöt Elina poikaystävänsä Tonin kanssa ja Inkeri hakemassa omiansa kahdeksanvuotiaan Veeran ( Demians Daniela ) leikkikavereiksi. Elinalla sylissään sijoitustyttöseni Iida ( Demians Hazana ) ja Inkerillä Lennypoika ( Demians Haslan )
Elina ja Toni asustelevat Helsingissä ja Inkeri Perttulassa

Kyllä tuntuu oudon hiljaiselta kotona, kun rasavillit ovat muuttaneet Pelaäippä ja isoveli Gabriel nauttivat taas saamastaan huomiosta yllinkyllin.
Seuraava projektini onkin siivota huusholli ja leikata pentujen Iitaisoäidille kesäturkki. Vanharouva onkin kieltämättä tosi pitkässä turkissa ja muistuttaa päkälammasta enemmän kuin länderiä. Ehkä luemme yhdessä Lintusen Maran kirjan " Käykö lammas parturissa" ja senjälkeen päätämme kevään lookista.
Sunnuntaina kävin reissulta palatessani katsastamassa Vilman ja kasvattini Soolon pennut Tampereen lähistöllä. Ihania viisiviikkoisia pikkupalleroita olivat. Jostain kumman syystä ei iskenyt pentukuume..................miksiköhän.
Toivotan omalle hupsunhauskalle H-pentueelleni perheineen oikein iloisia ja antoisia hetkiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti